Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

La 5a edició del Festival de Titelles del Moianès mourà fils a 9 pobles de la comarca

Una nova edició que es durà a terme durant 18 dies, del 19 d’agost al 5 de setembre. Un cinquè any que comptarà amb la màxima participació comarcal malgrat la precaució que els organitzadors han volgut adoptar per la situació pandèmica. 

De les 6 poblacions de l’any passat, s’han afegit 3 dels 4 pobles del Moianès que restaven. Aquests són Collsuspina, l’Estany i Santa Maria d’Oló; qui també programaran espectacles pels seus carrers. D’aquesta manera, segons els organitzadors, s’ha aconseguit tirar endavant “un festival extraordinari, tant per la durada, com per la gran quantitat d’activitats artístiques programades”. 

De fet, el nombre d’activitats respecte l’edició anterior augmenta, passant de 16 a un total de 27. Totes elles dirigides a un públic familiar, jove i adult. Es presentaran 24 espectacles de titelles, una exposició, i dos tallers. 

El Festival de Teatre de Titelles del Moianès està promogut, organitzat i coordinat per l’Espai Animacions (Centre d’Iniciatives Titellaires) de Calders, consolidant-se un any més com l’únic d’àmbit comarcal a tot Catalunya.