La 2a temporada de Merlí, 99’9% confirmada

251
Imatge. Els actors i actrius de la sèrie Merlí, imatge cedida per Héctor Lozano.

BERNAT BERNABEU. Així mateix ho ha afirmat el creador de la nova sèrie de TV3, Héctor Lozano, en una entrevista al programa Teenagers 2.0 de Ràdio Sant Fruitós. També ha dit que el primer capítol serà el primer dia de classe de segon de Batxillerat.

Héctor Lozano
El creador de Merlí, Héctor Lozano

Merlí, la sèrie que triomfa entre els adolescents a Catalunya, sembla que tindrà segona temporada. El guionista de sèries com ‘Jet Lag’, ‘El cor de la ciutat’ o ‘Los Lunnis’, ha avançat a l’entrevista que hi ha un 99’9% de probabilitats que hi hagi segona temporada. També ha dit que la segona temporada començarà amb el primer dia de classe de segon de Batxillerat dels mateixos alumnes que surten ara a la sèrie. Lozano ha afegit que aquest dilluns apareixerà un nou personatge.

A l’entrevista ha avançat altres temes que podreu escoltar dissabte que ve en l’emissió de l’entrevista sencera al programa Teenagers 2.0 de 17h a 18h  a Ràdio Sant Fruitós. També podreu escoltar les respostes a les preguntes que han formulat alguns dels seguidors de la sèrie.

 

 

Imatge. Els actors i actrius de la sèrie Merlí, imatge cedida per Héctor Lozano.