L’organització explica que amb l’objectiu de garantir al màxim la seguretat de tots els participants el certamen també s’ha allargat i ha passat a ocupar sis dies, del 13 al 18 d’octubre.

La Fira oferirà de dimarts 13 a dijous 15 d’octubre diverses activitats adreçades exclusivament al públic professional amb jornades professionals, reunions ràpides i presentacions de projectes, pensades per ser un espai de reflexió i especialment de connexió entre professionals. I del 15 al 18 d’octubre  oferirà concerts i espectacles per a tot el públic.

 La programació artística es desenvoluparà presencialment en diversos espais de Manresa i el cartell s’anunciarà més endavant. Tot i que estarà integrada per propostes que parteixen de l’arrel i la cultura popular tradicional com a motor creatiu, amb mirades polièdriques, i que parlen en present, segons afirmen els organitzadors.

També asseguren que totes les actuacions en viu es duran a terme complint les mesures sanitàries i evitant la presència massiva i no controlada d’espectadors.