La 15na edició del Frikibingo ha repartit més de 20 premis durant tota la festa

135

La 15na del frikibingo de Sallent va tornar a acollir a més de 500 persones durant el sopar i la festa posterior. El primer acte del programa del Carnaval sallentí, ja està consolidat des de fa anys amb gent vinguda de fora i amb les persones completament disfressades. 

L’entitat organitzadora El Carrilet ha decidit “apostar fort” per un acte que cada vegada aplega “més públic”. El primer acte i completament gratuït, va ser el frikibingo infantil que es va celebrar al Parc Municipal Pere Sallés de Sallent amb més de 500 nens de les dues escoles. Tots els nens i nenes van guanyar el frikibingo i van tenir com a premi el berenar, que era coca amb xocolata i beguda. 

El dia següent, dissabte, hi va haver com a novetat el “Frikodrom”, on tres comparses van pujar a dalt de l’escenari de l’Espai Cultural Fàbrica Vella per ballar la seva particular coreografia i així poder guanyar una entrada VIP al frikibingo i poder seure a primera fila. 

I al vespre va ser el moment més esperat. Els assistents van tenir un globus amb un amb un led dins que feia que l’envelat, al estar sense llum, fes un efecte òptic amb tots els llums de color groc. Aquest any el frikibingo estava ambientat amb els dos equips de futbol de Sallent, amb el Sallent C.E i el Estación F.C. Amb tot, hi va haver un Kahoot durant el sopar, espectacle i també es van celebrar diferents sortejos on es van repartir més de 20 premis en total.