La 15na edició del Frikibingo arriba, un any més, amb gairebé les entrades exhaurides

150

Sallent com cada any espera les dates de Carnaval perquè és una de les festes més populars del poble. El primer acte, i ja consolidat des de fa anys, és el frikibingo que ha tornat a exhaurir les primeres 400 entrades del sopar per dissabte a l’Envelat.

I ja en són 15 les edicions del frikibingo que any rere any es reinventa amb nous formats, sorpreses i diferents premis a repartir.

La celebració començarà el divendres dia 7, amb el frikibingo infantil que aquest any aplega a les dues escoles de Sallent, Torres Amat i Escola Vedruna i d’aquesta manera es reuniran fins a 550 infants al parc Municipal Pere Sallés. Jordi Vila explica que és tot un luxe poder comptar amb totes les escoles. Afegeix que és una manera d’engrescar els més petits a gaudir i fer seva la festa.

El dissabte, l’endemà, hi haurà el multitudinari sopar on la gran majoria dels participants cada any van disfressats. Jordi Vila, un dels organitzadors de la festa, explica que cada any es volen fer coses noves i també hi haurà novetats durant el sopar.

Amb tot l’envelat completament disfressat a partir de les 8 del vespre hi haurà tot l’envelat completament a punt per a la festa.