La 14a edició dels gegants Sala i Ricardis s’endinsa al Museu de Sant Fruitós

197

ESPECIAL SANT JORDI.- ‘Sala i Ricardis al Museu’ és el conte dels gegants de Sant Fruitós de Bages número 14 editat per l’Ajuntament de Sant Fruitós, que presenten Rosa Camprubí (text), Galdric Sala (il·lustració) i Pep Creus (disseny) aquest divendres a les 6 de la tarda a la Biblioteca.

Els gegants s’endinsaran al món del Museu, que ha celebrat 10 anys i que tot just ha estat declarat com a servei públic municipal.

‘Sala i Ricardis al Museu’ es presentarà amb la narració teatralitzada del conte a càrrec de Maria Navarrete. També hi assistiran els autors, per explicar i firmar el llibre, que es podrà adquirir a la presentació.

El conte es pot comprar pel preu de 9 euros a la llibreria Ferrer de Sant Fruitós de Bages i a la botiga de Món Sant Benet. Els assistents que comprin el conte durant la presentació d’aquest divendres se’ls obsequiarà amb una versió per pintar.

OnaBages – OnaMoianès entrevistem a escriptors i escriptores locals de Santpedor, Santa Maria d’Oló, Sallent i Sant Fruitós de Bages que recollim en un programa especial que s’emetrà a totes les emissores de la cooperativa la diada de Sant Jordi d’11 a 1 del migdia.