+KVi es consolida a Sant Fruitós per donar valor al vi de la terra

214
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Unes 130 persones van assistir dissabte a la tercera edició del +KVi organitzada pel Nou Celler a Sant Fruitós de Bages. L’esdeveniment es consolidava al poble en el marc dels actes de la Festa de l’arròs amb una sala polivalent del Nexe plena de gent interessada a saber més sobre vi, biodinàmica i ecologia.

La xerrada comptava amb ponents experts com el president DO Pla de Bages, Joan Soler, el primer viticultor i elaborador de vins ECO de Catalunya i a l’Estat Espanyol, Josep M. Albet, l’enginyer agrícola i enòleg del celler Finca Parera, Ruben Parera i l’enòloga de Parés Baltà, Marta Casas. Sota el nom “+KVi: L’ecologia i la Biodinàmica a la Vinya i al Vi” la periodista i sommelier, Ruth Troyano, va conduir l’hora i mitja de tertúlia, per arribar a una conclusió clara: tenim bons vins al territori, ens ho hem de creure i l’ecologia i la biodinàmica ha demostrat que pot ser un bon punt de partida per aconseguir-ho.

La cirereta de la xerrada va ser l’arròs i el tast de vins posteriors, que van posar la mel a la boca als assistents en la vigília de la Festa de l’arròs.

Imatge d’Agustí Masana

Imatge de la presentació. Ruth Troyano, Josep M. Albet, Joan Soler, Marta Casas, Ruben Parera.