El grup de teatre dels Carlins, dirigit per Fina Tàpias, portarà a Sant Fruitós de Bages l’escenificació de 12 petites històries escrites expressament per autors de la Catalunya Central. Serà aquest dissabte a les 9 del vespre al Teatre Casal Cultural.

L’obra ‘Kòmplices! 12 complicitats malignes’ sorgeix de l’última edició del Tocats de Lletra, el cicle de literatura i poesia de Manresa que enguany arribava a la desena edició. Dotze escriptors del col·lectiu Narradors Centrals han escrit dotze relats d’uns 5 minuts que es mouen en el gènere negre, presenten casos de crims, de violència de gènere, desnonaments, històries amb acusats i còmplices que barregen drama i humor.

Llorenç Capdevila, Jordi Cussà, Pilar Duocastella, Jordi Estrada o Dolors Guàrdia, són alguns dels autors que hi han participat, entre molts d’altres.  De fet, podeu recuperar una entrevista al santfruitosenc David Clusellas, parlant del seu monòleg ‘Gustave’ a radiosantfruitos.cat. Jordi Estrada ens fa cinc cèntims del que podrem veure aquest cap de setmana.


Les entrades es poden adquirir per 3€ de forma anticipada a l’àrea de cultura de l’ajuntament de Sant Fruitós de Bages, al Nexe-Espai de Cultura, a la Biblioteca Municipal, al Teatre Kursaal de Manresa o per internet a www.kursaal.cat. El preu de les entrades a taquilla serà de 5€.