Kòdul s’acomiada amb un concert a Stroika

170

Kòdul, un dels grups de música que es caracteritza per ser festiu i combatiu, combinant el rock, l’ska, el reggae, tocs de rumba i de cúmbia i bases electròniques, deixa els escenaris indefinidament. Aquest dissabte dia 28 a la sala Stroika de Manresa, a les 11 del vespre, es durà a terme el concert de comiat.

Des del 2005 el grup ha tingut grans canvis, a destacar l’absència de Guillem Cabra, cantant fins aleshores, en l’últim CD: “L’últim Batec”. El grup sallentí ha actuat en més de 200 escenaris dels Països Catalans, però ara els components del grup volen dur a terme projectes personals. La cantant del grup, Mariona Garcia, ens ho explica:

Amb tres CD’s a l’esquena: “Empremta” (Autoeditat 2011), on es van donar a conèixer arreu del territori, i “La nostra resposta” (Propaganda pel Fet! 2011), un disc gravat als estudis 48 volts de Terrassa que compta amb la producció de Marc Mas (Gertrudis) i la col·laboració de músics amics com Txarango, Xabi Solano (Esne Beltza), Carles Belda, Julio Maloa (La Raíz), Marc Sort, Maria Ribot i Ignasi Cama, i que va situar a la banda com un dels màxims exponents del nou rock combatiu català. “L’últim Batec”, és el seu últim projecte i amb el qual s’acomiaden. Mariona Garcia, explica si hi haurà projectes personals.

La cantant del grup anima a tothom a gaudir de l’últim concert de Kòdul.

Kòdul està format per Mariona Garcia Garcia (veu), Oriol Puig Vilalta (DJ i veu), Carles Ratera Haro (baix i veu),Oriol Serra Valdés (guitarra), Toni Garrido Monje (teclat), Joan Sierra González (saxo), Arnau Garcia Perarnau (trompeta), Arnald Viu i Soler (bateria). Podeu comprar les entrades anticipades a 5€ aquí:
http://bit.ly/2jd0e8n