El candidat de JxS, Antoni Puiggròs, ha parlat del seu programa ‘circular’ en una entrevista a Ràdio Santpedor amb membres del seu partit

Junts per Santpedor vol impulsar l’emprenedoria al poble creant un viver d’empreses. La idea de la formació és ubicar-lo al polígon, perquè sigui de fàcil accés i aparcament. L’equipament serviria per “facilitar la posada en marxa de petits negocis als emprenedors en els primers mesos d’engegar un projecte a través d’un espai en què poguessin treballar amb costos reduïts”. A banda, també volen implantar un Punt d’Activitat Econòmica (PAE) per ajudar empresaris i autònoms. A més, planegen crear un equipament d’esbarjo familiar sota el nom ‘Ca l’Aroleta’, o fer un cine-fòrum.

Així ho ha explicat Antoni Puiggròs, candidat de JxS, en una entrevista a Ràdio Santpedor, en què també han participat Roser Llobera, Albert Espinalt, i Josep Solé, números 2, 3, i 5 de la llista respectivament. Tots ells han destacat també la necessitat de millorar la mobilitat a Santpedor desenvolupant la Ronda de Sant Pere, i d’obrir al públic la finca de Cal Jorba amb un espai obert i interconnectat sense barreres.

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA: