Junts per Sant Fruitós critica el tarannà “poc encertat” que l’equip de govern ha mantingut durant els 116 dies que han estat sense cartipàs

131
Imatge d'arxiu Junts per Sant Fruitós
Imatge d'arxiu Junts per Sant Fruitós

Els regidors de l’oposició han fet arribar un comunicat en el què conviden a fer un “acte de reflexió” a Gent fent Poble

Els regidors de l’oposició han fet arribar un comunicat en el què conviden a fer un acte de reflexió a GfP. En el document, Junts per Sant Fruitós lamenta que han calgut “més de 12 reunions, diverses juntes de portaveus i plens infructuosos” per arribar a desencallar el cartipàs. La formació també convida a l’equip de govern a fer un acte de reflexió ja que, segons ells, “ningú està content”. 

Junts per Sant Fruitós afegeix que “possiblement tot hauria anar millor sense els escrits i declaracions de l’equip de govern en diferents mitjans d’informació i en xarxes socials” ja que consideren que han “intoxicat l’ambient”. 

La formació també inclou els dos objectius principals que tenien respecte el cartipàs. Concretament, un dels objectius era “disposar d’eines per tal de tenir coneixement amb suficient antelació de tot allò que resulta important per el municipi i poder assistir a comissions que fins ara sempre hi han pres part únicament l’equip de govern”. 

Pel que fa al tema dels sous, els regidors afegeixen que la seva proposta era la “congelació dels mateixos” i critiquen que l’equip de govern, amb aquest nou cartipàs, els hagi augmentat. 

Finalment, la formació afirma que, tot i el “tarannà poc encertat” de l’equip de govern, seguiran treballant per poder arribar a acords i consensos.