Junts Per Sallent s’ofereix per entrar a l’equip de govern però la proposta no convenç Esquerra Republicana

177

Junts per Sallent manté en peu l’oferiment que va fer a Esquerra Republicana quan va entrar al govern. Ahir, coincidint amb els 100 dies dels republicans al capdavant de l’Ajuntament de Sallent els hi ha recordat.

El líder de Junts Per Sallent, David Saldoni, diu que si els republicans no accepten la proposta, el seu grup començarà a fer política d’oposició. Creu que una majoria de 7 regidors al govern i 6 a l’oposició, que és com es configura el consistori sallentí, pot causar desavinences entre els ciutadans. Saldoni proposa un equip de govern amb 11 regidors a l’Ajuntament per què sigui més representatiu.

D’altra banda, el propi Saldoni ha dit que és una proposat bona per Sallent i lamenta que ningú li hagués posat un acord així sobre la taula quan ell era l’alcalde perquè —diu— només es trobava negatives.

David Saldoni, líder de Junts per Sallent, proposa un equip de govern ampli.

D’altra banda, Esquerra Republicana creu que la proposta és paper mullat i que Sallent ha votat un canvi de govern. Per això, el seu líder i alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, ha explicat a Ona Bages que tenen l’intenció de continuar governant en solitari. A més, Ribalta ha remarcat que el paper que Esquerra juga a Sallent sí es una bona representació de la ciutadania perquè són el paper que queda políticament entre Fem Poble i Junts per Sallent. També ha destacat que l’equip de govern està mirant d’implementar una política de govern obert que permeti als altres partits presentar propostes lliurement.

Oriol Ribalta, alcalde de Sallent, explica perquè Esquerra té l’intenció de seguir governant en solitari