Junts Per Sallent opta perquè la futura residència pugui rebre un pla d’ajuts del Govern

97

El regidor i diputat sallentí David Saldoni va presentar una esmena al Parlament, demanant que en els pròxims 2 mesos es presentin les bases de la convocatòria de subvencions perquè els Ajuntaments puguin optar a ajudes pels seus nous centres residencials. L’esmena va ser aprovada en la moció dels socialistes sobre les places residencials i de centres de dia.

Saldoni és el nou portaveu de la Comissió de Drets Socials del Parlament de Catalunya i assegurava en el ple que hi ha bona voluntat dels grups parlamentaris per avançar en la millora del model residencial de Catalunya.

Pel que fa a Sallent, l’esmena és important perquè gràcies a aquestes bases, l’Ajuntament podrà presentar el projecte de la nova residència i així optar als fons Next Generation, segons apuntava Saldoni. En el mateix ple de l’Ajuntament de Sallent s’ha debatut en diverses ocasions sobre el finançament de la nova residència. Ara, segons el diputat sallentí, l’opció d’un finançament extern gràcies a les subvencions del govern, sembla la millor opció.