Sallent ja prepara les eleccions municipals d’aquest novembre. Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet serà el primer partit que es presentarà candidatura a l’espai cultural Fàbrica Vella aquest divendres a les vuit del vespre.

L’actual alcalde de Sallent, David Saldoni, ha assegurat que “l’espai cultural fàbrica Vella és un lloc molt bonic per tot el que representa i aquest és un motiu de pes pel qual es fa allà la presentació.” Saldoni no ha assegurat ser el cap de llista del partit però ha esmentat que el canvi de nom del partit és degut als diferents moviments polítics que s’han produït durant aquests quatre anys.

L’endemà qui presenta candidatura és el nou partit sallentí “Fem Poble”, a dos quarts d’una del migdia als pisos de Fussimanya. Un dels impulsors del partit Guillem Cabra ha deixat clar que “es vol fer poble des del poble i per aquest motiu es fa l’acte a un lloc diferent de la vila”. Ell mateix ha deixat clar que l’objectiu és “portar a l’ajuntament la feina, el compromís i l’experiència de molts anys de treball a entitats, col·lectius i experiències en l’àmbit organitzatiu allunyades del mateix ajuntament”.

Finalment, Esquerra Republicana farà la presentació a la Sala Joan Vilà i Valentí el divendres 30 de novembre a les 8 del vespre. L’alcaldable del partit, Oriol Ribalta ha confessat que el lloc en el qual es fa la presentació és cèntric al poble i tothom hi pot accedir. En la presentació Ribalta explicarà quins projectes hi ha pel poble.

Ara per ara només aquests tres partits han presentat candidatura i no es veuen intencions de tenir cap més representació de cap més llista al poble.