Junts per Sallent Cabrianes i Cornet presenta la seva candidatura amb la cuina com a metàfora

151

La cuina va ser el fil conductor de la presentació de David Saldoni com a ap de llista Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet. L’actual alcalde va fer ahir un acte a l’Espai Cultural Fàbrica Vella per donar a conèixer la seva llista. La presentació va acabar amb un missatge de Carles Puigdemont donant suport al candidat.

Amb 5 cares noves dins de la llista, la candidatura de Junts per Sallent va aplegar unes 130 persones a l’Espai Cultural Fàbrica Vella. L’acte va començar amb un vídeo de Sallent sota el lema “Fem-ho Junts” i l’acte es va tematitzar amb la cuina, ja que la presentació va comptar amb la presència de la cuinera Ada Perallada. Mentre Saldoni i Prallada anàven cuinant un humus, comentàven les similituds de la cuina i l’alcaldia a través de metàfores. Saldoni va repassar tot el que ha passat durant els quatre anys de legislatura destacant xifres sobre l’atur, l’ocupació i els habitants.

Saldoni també va tenir paraules pels que ja no formaran part de la llista aquesta legislatura i també va definir el perfil que es volia per formar la llista de nou.

Saldoni, a mesura que anava fent de cuiner, anava explicant a través de la cuina tot el que s’havia de construir i les eines amb les quals ho faria. Del que sí que es va lamentar i va fer autocrítica va ser de no haver començat el projecte de la residència, ja que assegura es van tenir i té dificultats urbanístiques. El mateix alcalde va destacar que el programa electoral l’anirien desgranant a mesura que avancen els dies.

L’acte, que va durar una hora i mitja, va finalitzar amb un vídeo de Carles Puigdemont animant a Saldoni en aquesta nova legislatura.