Més d’un centenar de persones es van aplegar ahir a l’Espai Cultural Fàbrica Vella per conèixer la candidatura de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet.

Jaume Capdevila i María José Navarro van ser els encarregats de conduir l’acte i donar pas als actuals protagonistes de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet. Amb uns parlaments, per part dels presentadors, van donar pas a l’actual regidora d’urbanisme i obres públiques, patrimoni municipal, habitatge, sostenibilitat i comunicació Jordina Moltó. La regidora va destacar que el grup vol “fer més gran el poble entre tots els sallentins”. La regidora també va destacar la importància “d’implicar a noves persones amb visions diferents per seguir sumant”.

Actualment encara no hi ha resposta a la pregunta: “Qui encapçala la llista de Junts per Sallent?” El partit vol que les persones del projecte i simpatitzants escullin l’estructura i el lideratge del partit. L’actual alcalde de Sallent, David Saldoni, va assegurar que “idees i projectes no en falten per Sallent, però sempre són compartits”.

Finalment, per concloure l’acte es va comptar amb la presència del portaveu adjunt del grup junts per Catalunya al parlament Eduard Pujol. Pujol va destacar la importància dels Ajuntaments en la situació política actual. Finalment, l’exdirector de Rac1, va assegurar que “l’ofici de la política del poble, pel poble, és la més bonica que hi ha”.

Des del partit es va assegurar que en els propers dies es seguiria informat sobre el projecte.