Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet incorpora la ex socialista Rosa Argelaguet a la seva llista

166

La regidora i primera tinent d’alcalde de Sallent i que forma part del govern de David Saldoni, Rosa Argelaguet, s’integrarà a la llista de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet.

Després de militar al PSC durant 20 anys, la regidora i primera tinent d’alcalde de Sallent, Rosa Argelaguet, s’incorporarà a la llista de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet. Rosa Argelaguet va donar suport a l’actual govern de David Saldoni el 2011. L’actual regidora de l’Ajuntament de Sallent assegura que “la decisió de deixar el PSC no va ser gens fácil” i afegeix que “esperava una reacció més proactiva per part del PSC enfront a l’empresonament dels presos polítics”. Durant els 8 anys en què Argelaguet ha format part del govern de l’Ajuntament de Sallent, ha valorat la feina ben feta i explica que “el focus de l’equip de David Saldoni són les persones”. La mateixa regidora explica que ha “acceptat l’oportunitat perquè l’alcalde de Sallent hi confia plenament”. Rosa Argelaguet va donar-se de baixa del PSC després de militar-hi durant 20 anys.

Encara no se sap quina posició ocuparà Rosa Argelaguet a la llista de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet en què no s’ha tancat ni l’ordre ni els integrants.