El partit de Laura Borràs ha guanyat a gairebé tots els municipis del Bages, un total de 16 i ERC ha quedat en segona posició amb 10 posicions. Aquesta vegada el partit socialista s’ha endut la victòria a 4 pobles.

Santpedor per la seva banda, justament ha guanyat ERC amb 1.080 vots, seguit de Junts PSC i la CUP amb 318 vots. Si fem un repàs a les últimes eleccions eleccions el mapa polític canvia. A tot això el poble ha registrat un 61,56% de participació.

De fet, a Sant Vicenç de Castellet també han guanyat els republicans. Amb 858 vots, ERC ha sigut la força més votada seguida de Junts, PSC i la CUP. En aquest sentit els resultats són iguals que fa quatre però el PSC ha agafat els vots de Ciutadans que queda fora amb un percentatge molt baix. La participació del poble ha sigut molt baixa, perquè no han arribat a la meitat i s’han quedat amb un 47,69%.

A Sallent ERC també s’ha endut la victòria amb 819 vots, seguit de Junts, PSC i la CUP. Pel que fa la participació al poble Bagenc ha baixat gairebé un 30%, amb un 55,25% de participació enguany.

Pel que fa Sant Fruitós de Bages Junts per Catalunya s’endú la primera posició amb 1.200 vots, seguit de ERC, el PSC i la CUP. De fet, en el mateix poble Ciutadatns ha quedat fora del mapa polític cosa que fa quatre anys va ser el revés, perquè va quedar en tercer lloc. La participació també ha baixat respecte fa quatre anys, amb un 56,09%.

A Navarcles Junts ha sigut la llista més votada amb 731 vots seguida d’ERC, el PSC, la CUP i VOX. En el poble bagenc més de la meitat de les persones que podien votar ho han fet, però el poble l’any 2017 va aconseguir un 84,94% de participació.

Moianès 

Santa Maria d’Oló per la seva banda han empatat a vots les forces independensites, com són ERC i Junts empaten. Els dos partits han aconseguit 200, seguit de la CUP i el PSC. La participació a Oló, en comparació a altres pobles, ha sigut força elevada en comparació amb la majoria de municipis bagencs, enguany un 70,08%.