Joves i ciència fan camí a Món Sant Benet

139
Seleccionats al programa Joves i Ciència / Fotografia cedida per Món Sant Benet.

Món Sant Benet va acollir diumenge passat l’acte de benvinguda als participants de la 8a edició del programa ‘Joves i Ciència’ per al foment de la vocació científica de la Fundació Catalunya-La Pedrera’. Durant l’acte també es va fer entrega dels diplomes als participants de l’edició del 2013 que enguany han finalitzat el programa.

El programa Joves i Ciència és una iniciativa de La Fundació Catalunya-La Pedrera, iniciada el 2008. Des de fa 7 anys, selecciona a 50 estudiants que finalitzen 4t d’ESO i els acompanya durant els dos cursos de batxillerat fins arribar a la universitat i els ofereix la possibilitat de participar en activitats d’investigació. El programa inclou la una estada a MónNatura Pirineus i una estada en un centre de recerca nacional o internacional.

A l’acte, Xavier Trepat, investigador de l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya, va oferir la conferència “Les forces físiques i el càncer”. També hi van assistir Germán Ramón-Cortés, President de la Fundació Catalunya-La Pedrera, Marta Lacambra, Directora de la Fundació Catalunya-La Pedrera.