Joventuts Musicals de Moià comença un nou projecte: una residència artística que permetrà establir un lligam intens amb artistes emergents de tot el país.  El grup que començarà aquest nou projecte serà Tempus Trio, integrat per Maria Tió al violí, Ferran Bardolet al xel·lo i Ricard Rovirosa al piano. Un trio emergent, que actualment són també grup resident al Palau Mirabell de Salzburg. L’objectiu de Les joventuts Musicals de Moià explicava que volen potenciar el talent local i que artistes que han hagut de marxar a fora del país puguin mantenir el vincle amb el país. Nona Arola, és directora de l’entitat.

Els membres de Tempus Trio estan continuant la seva formació musical a Salzburg on també formen part de l’Orquestra Filharmònica de Salzburg. L’acord amb Moià els permetrà tronar actuar al país. Ricard Rovirosa és un dels membres del grup.

El festival Viñas d’aquest estiu serà la primera oportunitat per veure’ls a la Capital del Moianès, però també faran assajos oberts al públic, activitats orientades a les escoles del poble i de professors al Campus Musical del Moianès.