Josep Solé és el nou president del PDeCat de Santpedor

237
Nou equip del PDeCAT a Santpedor, amb Josep Solé al mig FOTO.PDECAT SANTPEDOR
Nou equip del PDeCAT a Santpedor, amb Josep Solé al mig FOTO.PDECAT SANTPEDOR

Roser Llobera Polo, Montse Claret Tàpias, Sergi de Raat Claret, Lluis Torroella i Antoni Puiggròs Colldeforn són el nou equip del PDeCAT de Santpedor

El Partit Demòcrata de Santpedor va fer dimarts la primera assemblea des del canvi de Convergència Democràtica a Partit Demòcrata Europeu Català. L’ordre del dia tenia com a punt principal la presentació i votació d’un equip local per dirigir el partit al poble. Una votació en què participaven tots els associats al partit del municipi  i en què es va elegir per unanimitat a Josep Solé com a nou president del PDeCAT Santpedor. Els altres membres de la llista que l’acompanyen són: Roser Llobera Polo, Montse Claret Tàpias, Sergi de Raat Claret, Lluis Torroella i Antoni Puiggròs Colldeforn. Solé, enginyer tècnic industrial casat i amb tres filles, va ser l’encarregat d’explicar els objectius del nou equip local i de presentar tots els membres de la candidatura. El nou president també va agrair la confiança dipositada, tant a ell com al seu equip, comprometent-se a treballar “pel partit, pel municipi, per la comarca i pel país amb rigor i responsabilitat”.

L’obertura i presentació de l’acte va anar a càrrec de la Presidenta Comarcal, Ivet Castaño, i seguidament, intervingué el regidor, Antoni Puiggròs, que va fer un balanç de la feina feta en el darrer comitè local de Santpedor.

Des dels inicis de la creació del partit a la comarca, s’han fet diferents assemblees amb l’objectiu de configurar els seus equips locals, sent la de Santpedor una de les darreres que falten per assolir la totalitat dels municipis del Bages.