Josep Sáez, president del Baxi Manresa: “La intenció és mantenir bona part de la plantilla actual per la temporada vinent”

158

El president del Baxi Manresa, Josep Sáez, ha parlat als micròfons de l’Esport i Punt per repassar l’actualitat del club. Sáez ha explicat que “aquests dies la feina és diferent i estem esperant que el panorama sigui més clar per prendre decisions”. Una situació que en l’aspecte econòmic colpejarà al club, però el president és “optimista, malgrat que serà difícil per a tothom, també per la lliga i no només per nosaltres”. Ara bé, Sáez confia en tenir un equip competitiu la temporada vinent.

Pel que fa a les mesures econòmiques per tal de pal·liar els efectes d’aquesta pandèmia, Sáez no es planteja apujar el preu dels abonaments, encara que això sigui “una decisió no presa encara”. Del tema esportiu, i concretament de la no renovació de Roman Montañez al capdavant de la direcció esportiva, ha reiterat que la decisió respon a la “necessitat de millorar“. També entén la “sorpresa entre la nostra afició perquè el Roman ha fet molt bona feina. Però aquestes decisions les prenem pel bé del club”.

Entre d’altres, també ha parlat sobre la plantilla de l’any vinent. En aquest sentit, la “idea és mantenir als jugadors que tenen contracte i adequar les necessitats de l’equip a la situació pressupostària que tinguem”.

Vols saber més sobre l’entrevista? Recupera-la