Josep Sáez deixa la presidència del Bàsquet Manresa per motius personals

244

Josep Sáez ha convocat una roda de premsa aquest dimarts per comunicar públicament la seva dimissió com a president del Bàsquet Manresa després de cinc anys. Sáez al·lega motius personals que fan “incompatible” continuar exercint les funcions de president amb la seva feina diària.

Saez va entrar com a president fa cinc temporades quan l’equip era a la LEB OR. Era un moment molt complicat econòmicament per al club i l’expresident ho recorda com “un moment complicat, però que la gent amb qui he treballat m’ho ha fet tot més fàcil. Estic molt content d’haver pujat l’equip a LEB i haver-nos consolidat novament a la Lliga Endesa”, resumia.

El fins ara president del club bagenc recordava que “jo no volia ser president, al final em vaig posar perquè era una situació complicada per al club i bé, hi va haver gent que em va empènyer a prendre el repte. No he estat un president executiu, sempre ha estat tot treball en equip i per això ens ha anat bé”.

L’objectiu de Sáez a l’inici del mandat era que “Manresa recuperés la il·lusió pel bàsquet. Treballem en això des d’avall, a la LEB OR i aconseguim tornar el club on es mereix. Però no només això, el que més m’enorgulleix és veure la gent jove omplir el pavelló. Això no es pot pagar ni amb tots els diners del món”.

Sáez ha agraït a entrenadors, jugadors, membres del club, organitzacions com l’ACB o la FEB, i especialment al seu equip de treball per aquests “magnífics cinc anys”. També ha explicat que “renunciem al càrrec, però continuarem vinculats al Consell Executiu del club per fer bé el relleu amb el nou president“.

En relació amb el nou president, encara no s’ha revelat el nom però “està a prop de saber-se.

La roda de premsa va acabar amb un torn de preguntes en què Pedro Martínez, l’actual entrenador, va ser el protagonista. Sáez va explicar la “fantàstica relació que tenim Pedro i jo, i per això, és clar que aquesta decisió no és del seu gust. Sobre la seva continuïtat, va explicar que “Pedro té contracte”.

L’acte de renúncia va acabar amb Josep Sáez abraçant-se amb la resta de l’equip del Consell d’Administració en un acte on va estar acompanyat per treballadors del club, gent de l’staff tècnic, familiars i fins i tot va fer acte de presència el nou entrenador del Baskonia i ex Baxi Manresa , Joan Peñarroya.