Josep Riera, exdirector tècnic de l’ASFE: “Tinc un record molt bo, a Sant Fruitós es respira bàsquet amb molta intensitat”

155

Josep Riera és, des de dimarts passat, el nou entrenador del primer equip masculí de l’Esparreguera, equip de Lliga EBA on, precisament, també hi jugarà l’Artés. Riera va començar la seva trajectòria com entrenador l’any 1996 a les categories inferiors del CB Manresa, i des d’aleshores ha completat 7 temporades com a tècnic assistent del Bàsquet Manresa a la Lliga ACB, 2 com a primer entrenador del CE Sant Nicolau a Lliga EBA i 2 més a la banqueta de l’Albert Disseny CBiUM a Copa Catalunya.

El tècnic manresà també ha sigut coordinador dels equips Preferents del CBiUM i entrenador del Júnior Preferent del mateix club durant 4 temporades, entre les quals, en la 2013/14, va accedir a la fase final del Campionat d’Espanya. Riera, a més, ha exercit de Director Tècnic de l’ASFE Sant Fruitós i d’entrenador del seu sènior femení entre els cursos 2015/16 i 2017/18, aconseguint l’ascens de Primera Catalana a Copa Catalunya en el 2017/18.

A l’Esport i Punt hem repassat la seva trajectòria, el seu pas per ASFE i el nou repte d’entrenar un equip de lliga EBA. No t’ho perdis!