El periodista català, serà entrevistat per Eli Pagán, periodista de Ràdio Manresa. Tot plegat està inclòs dins dels actes de celebració de l’Any Maria Matilde Almendros. L’entrevista forma part del cicle titulat “Pessics de vida”, organitzat per la Demarcació de la Catalunya Central, pel col·legi de Periodistes i per l’Ajuntament de Manresa. La conversa serà el dia 19 d’abril a les 19 h. Les entrades es poden comprar a la web del teatre Kursaal. A part de presencialment, es podrà seguir l’acte en directe pel canal de Youtube de Manresa Cultura i pel Canal Taronja.

Josep Cuní farà un repàs per la seva carrera professional, marcada en gran part pel mitjà radiofònic. Recordarà els seus inicis a Ràdio Juventut de Barcelona, passant per Ràdio Terrassa i acabant a Ràdio Barcelona a la Cadena SER. Més tard, va entrar a Catalunya Ràdio i a COM Ràdio i va acabar treballant també a Ona Catalana. En televisió, ha fet una llarga trajectòria a Tv3 i a 8TV. En total ha guanyat 5 premis Ondas, el premi Lliri del 2004 de l’associació de Dones Periodistes de Catalunya i la Creu de Sant Jordi de l’any 2017.

Com ja havíem explicat a Ona Bages, aquest any coincidint amb els 100 anys del naixement de la locutora, presentadora i actriu Maria Matilde Almendros, s’han organitzat diferents actes per honorar la seva figura i reflexionar sobre el seu sector professional. La manresana era molt estimada per l’audiència, i va ser pionera en l’ús del català en programes de ràdio.