Jose Listán del CE Manresa: “L’objectiu és professionalitzar el club”

164

El Centre d’Esports Manresa és un club que, en els darrers mesos, ha viscut els dies més foscos, possiblement de la seva història, especialment en l’àmbit econòmic. L’any 2020 començava amb 12 partits de futbol base suspesos per impagaments als àrbitres -es parla de xifres al voltant dels 9.000 euros-El club arrossega un deute econòmic molt elevat, tot plegat també va provocar la destitució de l’expresident Luis Villa. Després de 15 dies d’incertesa, una gestora va agafar les regnes per reconduir la situació, amb tot i l’ajuda de l’Ajuntament sembla que s’està reconduint el curs.

Per parlar de tot plegat, a l’Esport i Punt hem entrevistat Jose Listán. Ell ha entrat al club fa només dues setmanes, malgrat que ha viscut de primera mà aquesta tempesta. Listan forma part de la direcció esportiva del club i és la mà dreta del director esportiu, Ferran Costa. Com ho ha viscut tot plegat? En quina situació econòmica es troba actualment el club? I cap a quina direcció va? En parlem de tot plegat amb ell. Recupera l’entrevista.

Volem que les tasques de coordinació se centrin en dues persones, amb el Ferran Costa i amb mi. L’objectiu és professionalitzar el club i dotar-lo d’una estructura més sòlida

Jose Listan, adjunt a la direcció esportiva del Centre d’Esports Manresa