Jornada variable i freda

99

Iniciem la jornada amb fresca i fred a molts punts del territori i amb un cel que es presenta mig cobert de núvols a bona part de la Catalunya central. Amb tot, ahir dimarts no va acabar plovent quasi enlloc i el dia va ser en major part assolellat.
La tendència d’avui és que els núvols perdurin durant tota la jornada, amb possibilitats de que es pugui escapar alguna gota durant aquest matí. A més, al migdia caldrà sortir amb l’abric perquè l’ambient serà més hivernal que primaveral, on les temperatures màximes voltaran els 9 i 13ºC.

Dijous farà més bon dia i tornarà a dominar l’ambient assolellat i tranquil, tot i que ens creuaran bandes de núvols alts i prims. A més, matí fred i amb glaçades a molts punts de l’interior, encara què cap al migdia la temperatura pujarà novament amb valors d’entre 13 i 17ºC.

De cara als pròxims dies, els termòmetres continuaran recuperant-se poc a poc als valors habituals per l’època. Divendres serà un dia variable arreu, però dissabte esperem l’arribada d’un front que ens portarà precipitacions i més nuvolositat.