Jornada tranquil·la i assolellada

78

Comencem el dimarts amb fred normal per l’època de l’any i algunes glaçades a les valls de la Catalunya central. Per avui s’espera un dia estable i tranquil i per tant, el sol serà el protagonista de la jornada, amb tan sols alguns núvols prims poc destacables. Vent de component nord,  que encara pot bufar amb algunes ràfegues moderades al nord del Solsonès, però amb tendència anar-se afeblint durant la tarda. Pel que fa als termòmetres, desprès d’una nit freda, remuntaran i es tornaran assolir valors suaus al migdia, entre els 15 i els 17ºC.

Demà dimecres, seguirem sense canvis pel que fa al temps. Jornada anticiclònica, amb sol i forta amplitud tèrmica entre el dia i la nit. Valors suaus al migdia i fred matinal. Com a novetat, de cara al vespre apareixeran bandes de núvols alts que deixaran el cel enteranyinat, sense més conseqüències.

De cara als pròxims dies, dijous anirà augmentant la nuvolositat associada a una cua de front i serà divendres quan els núvols podrien ser més compactes i fins i tot deixar algun ruixat. Ara per ara, fenòmens poc importants. Ho anirem seguint!