Jornada ennuvolada amb alguns plugims dispersos

86

Estrenem aquest dijous amb nuvolositat compacta per 4t dia consecutiu i amb la novetat d’alguns plugims o gotellades que estan afectant alguns punts. Precipitacions que són febles i que poden continuar caient de forma dispersa al llarg del matí, amb tendència a traslladar-se cap a l’oest. Ben poca cosa. Pel que fa a les temperatures seguiran sense canvis, amb una sensació de fresca per efecte dels núvols i del vent de gregal, que bufarà entre feble i moderat.

Demà divendres, mateixa tònica de temps. Jornada calcada a la d’avui, amb núvols abundants i precipitacions de caràcter feble que podran afectar alguns punts de la Catalunya Central al llarg del matí. Tarda amb menys risc de pluja, però amb un cel que continuarà tapat. Termòmetres que demà recularan i ho faran sobretot les màximes, amb valors per sota la mitjana, entre els 11º i 14ºC.

De cara als pròxims dies, no acabarà de fer net. Dissabte sí que s’espera una millora en el temps, sense precipitacions i amb més estones de sol, però de cara a diumenge les precipitacions tornarien a guanyar terreny a partir del migdia i tarda i es podrien allargar fins entrada la setmana vinent. Tot plegat, amb una temperatura que anirà baixant dia rere dia amb un ambient força fred per l’època de l’any.