Laia Candàliga.- L’ambient estiuenc va reunir a unes 500 persones a la plaça del Bosquet, entre gent del poble i d’arreu de Catalunya, que van gaudir de les cançons del grup suec.

Tot i les altes temperatures, i és que aquell dia vam arribar gairebé als 40 graus, l’última nit de concerts de la Festa Major de Sant Fruitós va complir les expectatives. Al principi semblava que al públic li costava una mica ballar, però al final la plaça es va omplir de ballarins que es movien al ritme de la música.

ABBA va sonar amb un toc de rock de la mà de Mone Teruel, Ruth Garlet, Jordi Ribot, Benjamí Palomar, Joan Zabala, Oscar Albert, Lorenzo Barriendos. En declaracions a ràdio Sant Fruitós, Ribot es va declarar un enamorat de la cançó Mamma Mia. Teruel també ho va confessar a la ràdio i va afegir que li agrada molt la “The winner takes it all” . El concert ja té noves dates de cara a setembre a Olot.

Foto: J.C.J.
Foto: J.C.J.

Ribot va començar en el món de la música l’any 1976, passant per diferents grups musicals; entre els més importants, va formar un duet amb el grup “Els Convidats” d’on en van treure 6 CD’s, l’any 2011 es va difondre el grup però ell va continuar. Va ser l’any passat, quan el manresà va engegar un nou projecte, en el que versionen les cançons del grup suec, ABBA. En aquest nou grup Rock & ABBA, s’hi troba també Mone, coneguda entre altres per actuar en diverses sèries com “El cor de la ciutat” i “Porca misèria”, a més ha participat també en molts musicals, com Mamma Mia!. Rock & ABBA és estrenat el juny del 2014 en una prèvia a Stroika i després al Kursaal i que té cançons tan conegudes com Dancing Queen o Mamma Mia!