Jordi Prat: “els Castellers de Santpedor hem fet una passa enrere aquest any, com totes les colles, però estem molt contents en l’àmbit social”

189
Jordi Prat en una actuació castellera FOTO.AINOA MORALES
Jordi Prat en una actuació castellera FOTO.AINOA MORALES

El cap de colla dels Castellers de Santpedor, Jordi Prat, ha repassat la temporada castellera i l’evolució de la colla en una entrevista a Ona Bages. A més, ha dit que presentarà candidatura per seguir sent cap de colla a partir de l’any que ve

Els Castellers de Santpedor van tancar temporada aquest cap de setmana a Vic, al costat dels seus padrins, els Sagals d’Osona. Una actuació que els va deixar un regust agredolç per l’intent fallit de descarregar el primer 3d7 de la temporada, que va fer llenya un cop ja s’havia carregat.

Els de la camisa daurada tanquen un curs en què han fet un “pas enrere a nivell de construccions de castells”. Tal i com assegura el cap de colla, Jordi Prat, que afegeix que “és un fenomen que ha passat a tot el món casteller, a totes les colles, no ha sigut un bon any”. Amb tot, es mostra molt satisfet amb la part social: “és la part més important i estem molt contents, amb molt bon ambient a la colla i un gruix de canalla que pugen forts”.

De tot plegat n’ha parlat Jordi Prat en una entrevista a Ona Bages. On ha repassat l’evolució dels Castellers de Santpedor, ara que al gener faran 5 anys des de la seva creació oficial: “vam tenir un boom molt fort al principi, per després reduir una mica i anar-nos estabilitzant, que és la fase en què estem ara”. També parla del nou local al Born, on assegura que “estem contents, tot i que no és molt gran i limita les possibilitats de la colla en alguns aspectes, a banda que no ‘invita’ tant la gent a entrar-hi, com passava a Cal Llovet”.

A més, a falta de dos mesos perquè es renovi l’equip tècnic de la colla, Prat ha dit que presentarà de nou candidatura a ser cap de colla: “crec que cal donar estabilitat a la colla, i estem amb il·lusió i ganes per seguir”.

ESCOLTA L’ENTREVISTA SENCERA A ONA BAGES: