Jordi Pérez, portaveu de la Plataforma Units pels ascensos: “Hi ha hagut discriminació entre el futbol base i el territorial per part de la Federació Catalana”

125

La decisió que la Federació Catalana de futbol va prendre per a resoldre les competicions territorials i base del seu futbol i futbol sala segueix portant cua. Tant és així que ha sorgit una iniciativa que agrupa diversos clubs de Catalunya i que rep el nom de “Plataforma Units pels Ascensos“. Un grup de representants dels clubs que no està d’acord amb la resolució que va adoptar la Federació, especialment quan a la resolució de les competicions base.

Precisament en el futbol base català es va decretar que no hi hauria descensos ni ascensos i que aquests últims, només es produiran en cas que s’hagin de cobrir vacants de categories superiors. En aquesta plataforma, s’hi ha adscrit tres clubs de casa nostra: el Joanenc, el Callús i la Pirinaica.

Per saber més concretament com funciona la Plataforma i quines accions té previstes en els propers dies, podem parlar amb un dels seus impulsors i portaveu, Jordi Pérez, president de l’Atlètic Riudeperes.