Jordi Estany, entrenador del CB Artés: “La responsabilitat és gran i no volem fallar al club”

223

El proper 17 d’octubre, a la pista del Tenea Esparreguera, el primer equip masculí del CB Artés debutarà a la Lliga EBA per primera vegada a la seva història. Un Artés que, a més, és el nou equip vinculat del Baxi Manresa aquesta temporada i per tant, s’ha reforçat amb jugadors del planter manresà per afrontar aquesta nova etapa a EBA. A la banqueta hi serà el mateix home que va conduir l’equip artesenc a l’ascens. Parlem del Jordi Estany, qui ha passat pels micròfons de l’Esport i Punt d’Ona Bages per parlar de l’equip i els reptes que els esperen aquesta temporada.

Per ell, aquest repte suposa “una responsabilitat més gran perquè es confia en mi i en el bloc que va pujar la temporada passada. No volem fallar al club i tenim aquesta responsabilitat afegida”. El Jordi també està “satisfet amb els jugadors que tenim. Conservem el bloc i afegim jugadors de qualitat, joves i que s’han d’adaptar bé. Ens centrem en això ara”.

Recupera l’entrevista a Jordi Estany, entrenador del primer equip masculí del CB Artés a dues setmanes perquè comenci la lliga.