Jonatan Soriano a l’Esport i Punt: “No m’he sentit important a Girona, no era el que esperava”

182

El Jonatan Soriano és un dels futbolistes referents de casa nostra. Amb 34 anys, acumula una gran experiència en el futbol professional amb origen a la seva terra natal, el Pont de Vilomara i també Manresa. El Jonatan es va formar a l’Espanyol, però abans va jugar també al Nàstic de Manresa, etapa que recorda amb molta il·lusió: “És on tot va començar”, declarava a l’Esport i Punt d’Ona Bages.

El Jonatan ha viscut una temporada estranya al Girona. No ha tingut el protagonisme que pretenia quan va tornar al futbol català i espanyol, provinent de l’Aràbia Saudita. El davanter ha acabat contracte amb el Girona i el seu futur “està a l’aire”. De moment no té cap oferta clara, ha desmentit els rumors que el vinculaven al Sabadell i segueix valorant ofertes. El que sí que té clar és que vol seguir al futbol professional espanyol. De fet, té il·lusió per seguir jugant més anys a futbol.

 

El principal repte en aquest punt de la seva carrera és jugar a casa seva, a Catalunya. Però el Jonatan vol sentir-se important i aquesta temporada no ho ha aconseguit a Girona.

 

Esportivament, l’objectiu del Girona passava per l’ascens directe, però una temporada irregular els va portar a jugar l’ascens. Soriano explicava a l’Esport i Punt que si l’equip hagués pujat a primera, tenia una opció per seguir.

 

Pel que fa a l’embolic del final de temporada pel Cas Fuenlabrada, Soriano reconeix que va ser estrany, sense públic, amb PCRs cada dos dies. Ell s’ha mostrat molt crític de fet amb tota la situació que es va viure.

 

La trajectòria de Jonatan Soriano passa per una llarga experiència fora de Catalunya i Espanya. De fet, fora de casa seva és on s’ha treballat la carrera, especialment en la seva etapa al Salzburg d’Àustria on va destacar com a golejador. Ara ha tornat a Catalunya, és on vol seguir, com també voldrà seguir lligat al futbol un cop es retiri. Recupera l’entrevista sencera.