Jonatan Caro i Anna Maria Fernández van decidir, a principis de juny, anar a l’Índia durant tres mesos. Allà, segons ells, han anat a descobrir-se i a entregar-se a la vida. Era un projecte que tenia Caro al cap des de feia temps i va animar a Fernández a anar-hi. Després d’estar a l’equip de govern van considerar que necessitaven desconectar del poble i la política.

Jonatan Caro i Anna Maria Fernández durant aquests mesos han passat a un altre món. El seu canvi ha sigut molt psicològic i els ha ajudat a desconnectar. Tal com expliquen a Ona Bages volien trencar amb tot i començar una nova etapa. Els dos formaven part de l’antic equip de govern de Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet amb les seves respectives regidories i Caro assegura que “després d’estar quatre anys pel poble al peu del canó arriba un moment que necessites parar”. El mateix li passava a Fernández que portava més anys dins de l’ens local.

Caro tenia clar que volia anar a l’Índia però assegura que no van tenir temps de preparar el viatge bé des d’aquí. És per aquesta raó que un cop allà, segons Fernández “les preocupacions eren a veure que faríem l’endemà”. També expliquen que no volien complicar-se la vida i agafaven sempre les rutes i els camins més simples.

Jonatan Caro li va explicar la idea a ella i li va demanar si volia anar-hi amb ell. Fernández no s’ho va pensar dos cops i va dir que sí. El viatge però, anava amb una condició: ell volia anar a fer un mes de ioga. Ella va acceptar i va acabar fent el mateix.

Respecte al ioga Caro explica que, a part de ser un esport, també és una coneixença del cos. A través d’aquesta pràctica tens un gran canvi de mentalitat. Pel que fa la cultura i la seva gent, expliquen que hi ha molts valors que aquí s’han perdut com saludar a una persona de tu a tu i mirar-nos als ulls.

D’aquesta manera els dos asseguren que “hem anat a descubrir-nos”. El viatge els ha servit per poder desconectar i és una experiència que, diuen, recomanen a tothom.

Aquí teniu la seva entrevista al complert: