Aquesta setmana s’ha dut a terme el Joc de nit, una de les activitats més popular de la Setmana Jove a Sallent, ja que ha comptat amb més de 200 participants i diversos voluntaris. Es va dur a terme el divendres dia 20 a les nou de la nit i va finalitzar amb un petit sopar amb entrepans.

El joc va començar a l’inici a la plaça de la Vila, com cada any, i va concloure a contramestres on es van repartir els entrepans. Aquest és una gimcana pel poble en el qual hi ha diferents proves, on l’objectiu principal és acabar ben ple de sorra, fang, maionesa entre d’altres. Tots els objectes i menjar que els monitors vinguin fer servir són utilitzats per dinamintzar la nit. Ariadna Avelleira és una voluntària que va estar al joc de nit organitzant una activitat i durant el joc ens va explicar el què feia i com ho vivia des de dins.

Rocio Moreno, dinamitzadora juvenil, és la cap del projecte i ens explica en què consisteix el Joc de Nit i les diferents activitats que si han pogut trobar.

Seguint dins la setmana jove, una de les incògnites que Rocio Moreno no volia desvetllar del dissabte dia 21 era l’actuació de Grabiel Cordoba a la plaça Sant Antoni Maria Claret, un monologuista que va donar encara més festa a la setmana jove, ja que hi van haver 189 inscrits pel joc de nit. Moreno agraeix la participació “dels més de trenta monitors voluntàris sempre estan al peu del canó donant-ho tot!” i   que van ajudar a contribuir dins del Joc de Nit.

Aquí us deixem les fotos dels primers classificats(esquerra) i dels segons classificats (dreta).

Setmana Jove Sallent

Joc de Nit 2016