Joaquim Forn encoratja als sallentins a anar a votar l’1-O

134
Foto de l'ofrena floral

Sallent va fer una petita pausa de la Festa Major per celebrar la Diada de Catalunya al municipi aquest passat dilluns 11 de setembre. Ho va fer amb un acte institucional al Parc Pere Sallés, que va presidir el conseller d’Interior, Joaquim Forn. Acompanyat de l’alcalde de Sallent, Forn va dir que el moment que està vivint actualment Catalunya és “històric”. De fet, va assegurar que “els polítics hem fet la feina que ens tocava, ara el que fa falta és una gran mobilització del nostre país, de la ciutadania.” En el seu discurs, va encoratjar als sallentins a anar a votar en el referèndum del pròxim 1 d’octubre i va demanar el compromís de tots els veïns.

Per la seva banda, l’alcalde de Sallent, David Saldoni, va aprofitar l’ocasió per llançar un missatge de confiança a la ciutadania: «Us demano confiança en el Govern, i tots plegats com un sol home, com una sola dona, davant l’amenaça del soroll i la por, la força del vot. Ningú ens ho podrà impedir». També va assegurar que des de Sallent es defensarà la democràcia i que, per tant, es podrà anar a votar.

Com és habitual, després dels parlaments el conseller i l’alcalde van fer una ofrena floral al Parc Municipal Pere Sallés. L’Esbart i els Bastoners de Sallent van fer una petita actuació amenitzada per la Coral Nova Harmonia i l’Escola de Música Municipal, i els membres del Consell d’Infants van hissar la Senyera. L’acte també va tenir la presència del director dels Serveis Territorials del departament d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes; l’alcalde de Navarcles, Llorenç Ferrer; i el comissari de la Regió Central, Sergi Pla.