Joan Perelló, amic de Josep Lluís Núñez: “El gran valor de Núñez va ser no deixar entrar la política al Barça”

134
Jose Lluís Núñez (al centre de peu) acompanyat de Joan Perelló i altres membres de la Penya Blaugrana de Santpedor al local de l'entitat FOTO.JOAN PERELLÓ
Jose Lluís Núñez (al centre de peu) acompanyat de Joan Perelló i altres membres de la Penya Blaugrana de Santpedor al local de l'entitat FOTO.JOAN PERELLÓ

L’ex president de la Penya Blaugrana de Santpedor i amic personal de Josep Lluís Núñez, Joan Perelló, posa en valor el llegat i la faceta humana de l’expresident culé

Avui ha sigut l’enterrament de l’expresident del Barça, Josep Lluís Núñez i Navarro. El president més longeu de la història del club. Segons el seu amic i expresident de la Penya Blaugrana de Santpedor, Joan Perelló, Núñez va catapultar el club a nivell econòmic i sempre va evitar les influències polítiques.

“No va deixar mai posar la política dins del club, una cosa que el Barça ha perdut els últims anys”

Joan Perelló, a més de presidir la Penya Blaugrana de Santpedor dècades enrere, va formar part de la Comissió Social del Barça a l’època de Núñez. Des d’on va sorgir-hi una amistat que ha perdurat fins als darrers dies. De fet, Núñez va ser present al seu 60è aniversari, va visitar vàries vegades la penya a Santpedor, i encara aquest estiu es van veure a la Cerdanya. Amb tot, Perelló destaca de l’expresident culé la seva honestedat portant les regnes del club.

“Ho va donar tot pel Barça sense treure mai res del club, fins i tot pagava de la seva butxaca la seguretat i els cotxes”

En aquest sentit, Perelló posa en valor l’enorme estima que Josep Lluís Núñez tenia pel Barça. Fins al punt, assegura, que ho hauria fet tot pel club.  A més, en destaca també la seva faceta personal:

“Una persona molt amable i molt entranyable, però va tenir la pega que políticament i periodísticament, se li van posar molt en contra, i no van parar fins que van aconseguir que plegués”

Centenars de persones s’han acomiadat avui de Josep Lluís Núñez a l’església de la Bonanova, a Barcelona.