Roger Pera, Sara Pi o Roger Mas, alguns plats forts de la primavera cultural de Sant Fruitós

123

REDACCIÓ.- El cantautor Roger Mas, Sara Pi i Funkystep and the Sey Sisters són les fortes apostes a escala musical de la programació de primavera al Teatre Casal Cultural de Sant Fruitós de Bages. A més, aniran acompanyades de l’obra de teatre “Orgasmos”, interpretada per Roger Pera i Sam Sánchez. Fins al pròxim 18 de març, per la compra d’una localitat, l’ajuntament regalarà una altra entrada per assistir a un altre espectacle de la programació.

El primer i el plat més fort de la programació, serà el concert del cantautor solsoní Roger Mas, que actuarà el dissabte 25 de març a les 9 del vespre. Acompanyat al baix per Arcadi Marcet i al piano per Xavier Guitó, posarà sobre l’escenari nou material d’un futur disc i també reinterpretarà les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva discografia.

La comèdia Orgasmos, interpretada per Roger Pera i Sam Sánchez, pujarà a l’escenari el dissabte 1 d’abril a les 9 del vespre. La peça de Dan Israely juga amb les diferències entre els dos sexes, les virtuts i les debilitats, per concloure en què inevitablement, un és complementari de l’altre.

El dissabte 22 d’abril a les 9 del vespre serà el torn de Funkystep & the Sey Sisters, un grup de 6 músics osonencs capitanejats per les 3 germanes Sey. Emprenen un nou repte dins el seu llarg viatge, un disc de temes propis, A Matter of funk, produït per Mike Mariconda, un disc que desprèn positivisme i amb un directe enèrgic que permet connectar amb el públic de principi a fi.

La darrera de les propostes és una de les veus del soul amb més projecció del país, Sara Pi. Aquesta cantant barcelonina actuarà el dissabte 13 de maig a les 9 del vespre acompanyada de Erico Marco (guitarrista, veu), Abel Boquera Masdeu (teclat), Tito Bonacera (baix), Antonio Torres Vega (bateria), Claudio Rosa (percussió). Pi presentarà a Sant Fruitós de Bages Break The Chains, un treball homologable per sonoritat a l’escena R&B internacional i que remet amb força a noms com Rihanna o Lauryn Hill.

Les entrades per aquests espectacles es poden comprar de forma anticipada a l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, a la Biblioteca Municipal, al Nexe-Espai de Cultura i per internet a www.kursaal.cat.

Imatge de Sara Pi.