Jo Jet i Maria Ribot creen De Natura Cultura, que pretén organitzar concerts on es paga al final

201
Jo Jet i Maria Ribot

Els cantautors bagencs Jo Jet i Maria Ribot organitzen el proper dimarts 25 una prova pilot del projecte De Natura Cultura, que permet als espectadors pagar l’entrada al final del concert. Amb aquesta iniciativa pretenen que es doni més valor a la cultura i que el públic sigui conscient del seu poder per impulsar projectes artístics.

El concert tindrà lloc el proper dimarts 25 a la plaça Sant Ignasi Malalt de Manresa, dins dels actes de la Festa Major Alternativa, i estarà protagonitzat pel cantant de Roses Ian Sala. La intenció dels promotors d’aquesta iniciativa és que sigui un concert ben diferent de l’habitual: tindrà un finançament a la inversa, de manera que seran els assistents que valoraran el preu de l’entrada al final del concert.

Els impulsors, Jo Jet i Maria Ribot, han batejat el projecte amb el nom De Natura Cultura, i pretenen conscienciar públic i ciutadania que la feina dels artistes també té un preu. En el concert de dimarts, l’escenari estarà acotxat per espais expositius on s’explicarà què costa organitzar el concert en euros o fins i tot quant costa cadascuna de les cançons que tocarà el cantant de Roses.

Ian Sala serà la primera proposta de De Natura Cultura. Considerat per alguns el Bob Dylan català, cantarà les seves cançons, fresques i desacomplexades, juntament amb altres versions de Cohen o del mateix Dylan.

Escolta l’enrtevista a Jo Jet en el següent àudio.