Jessica Berengueras, entrenadora personal del gimnàs Cube: “Recomanem un mínim de 30 minuts diaris d’activitat física cardiovascular i de força”

152

Aquesta setmana a La Central d’Ona Bages hem entrevistat Jessica Berengueras, tècnica esportiva d’activitats dirigides i entrenadora personal del gimnàs Cube de Manresa des de fa sis anys. L’entrevista ens va fer de guia per mantenir l’activitat física aquests dies des de casa. Ens va donar consells i ens va proposar exercicis per mantenir-nos en forma durant el confinament.

La Jessica, juntament amb la resta de tècnics del grup Cube, imparteixen classes des de casa a través del canal de youtube del gimnàs. Són tres sessions diàries amb diferents exercicis que s’adapten a tots els nivells dels usuaris.

L’entrenadora personal ens explicava que s’han de treballar dos tipus d’exercicis, a poder ser cada dia. Una part de cardio i una de força. Aquesta darrera és molt important sobretot en gent adulta.

Vols saber alguns exercicis per mantenir la forma aquests dies des de casa? No et perdis l’entrevista amb la Jessica Berengueras.