El seu substitut a la banqueta serà Romà Biols, el fins ara entrenador del juvenil. Ho ha explicat, el president del club, Josep Planas, a Ona Bages.

A l’entrevista d’aquest dilluns a l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós ens ha acompanyat Javi Villareal, ara ja ex entrenador del FC Fruitosenc. El santfruitosenc ens va parlar dels motius que el van portar a prendre la decisió de deixar la banqueta i es va mostrar agraït amb jugadors i amb el club.

Javi Villareal és un home que viu el futbol amb passió. Per aquest motiu li va ser molt difícil prendre la decisió de deixar l’equip que havia encapçalat els últims dos anys i mig. Va ser una decisió personal i professional. També li va resultar complicat de traslladar la seva renúncia als jugadors, ja que “és un home molt sentit” com va indicar als micròfons de l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós. L’ex entrenador també va afegir que li hagués agradat algun detall de comiat per part de Sant Fruitós Escola de Futbol.

Romà Biols substituirà a Javi Villareal a la banqueta del sènior amb Francis Herrero com a segon entrenador. Ruben Navarro i Valentín Carrasco seran els tècnics del Juvenil.

Villareal espera que l’equip verd pugui acabar a la zona alta de la taula i seguirà sent un ‘Fruitosenc supporter’ més. No descarta que més endavant pugui tornar a entrenar un equip.

Recupera l’entrevista completa al següent reproductor: