JAPS es presenta com a nova candidatura pel 24M

169

 

japs
Foto de la presentació, publicada al seu Facebook

Junts Avancem per Sallent és el que hi ha darrere les sigles. Dissabte, a l’auditori de l’escola de música, van fer l’acte de presentació. Es tracta d’un grup d’electors independents que, en paraules al seu blog, proposen “una forma de gestió transversal, independentment d’edats, gèneres o ideologies“.

Els encapçala Climent Sensada, el qual havia format part d’Iniciativa per Catalunya, partit desaparegut del panorama polític sallentí. L’acte, però, no el va presentar el cap de llista, sinó Manuel Díaz Valverde (més conegut com “el Manolo”), primer alcalde democràtic del poble després de la transició.

Les dues darreres propostes explicades a la seva web són “abordar la problemàtica del runam salí, conduint-lo cap a una perspectiva de política europea d’interès general” i “fer possible que la via de Ferrocarrils Catalans que arriba a Sallent arribi a transportar viatgers.

Aquesta setmana Ràdio Sallent portarà a terme diverses entrevistes a alcaldables de cara al programa especial per les eleccions. Serà bo saber a quins pactes està oberta JAPS, tot i declarar-se independent d’ideologies.