Ràdio Oló Ràdio Oló Ràdio Sallent Ràdio Sant Fruitós Ràdio Santpedor Ràdio Avinyó Ràdio Súria

Jan Fargas, de les Voltes de Sant Sebastià a Moià, escollit com un dels 20 millors xefs joves de Catalunya

La llista l’ha creat la revista Cuina en una publicació especial on celebra els seus 20 anys. Per aquesta raó ha fet una selecció de 20 cuiners de nova fornada que han d’agafar el relleu dels grans xefs catalans durant els propers anys. 

A tot això, la revista va celebrar ahir l’aniversari amb un acte al MNAC de Barcelona. En aquest emplaçament es va aprofitar per reivindicar una vintena de xefs de la cuina catalana que han de garantir “una revolució contínua”. Judith Càlix, la nova directora de la revista, va destacar que volien seguir obrint portes de molts restaurants i seguir les noves tendències a la cuina. 

En aquest número especial, que ja està publicat i que coincideix amb el 250, la revista culinària repassa la trajectòria d’aquests 20 joves cuiners i també inclou una tria de 20 receptes històriques d’aquest període. De la Catalunya Central trobem, com comentàvem, el moianès Jan Fargas de Les Voltes de Sant Sebastià, el bagenc Joseba Cruz amb el seu Le Clandestin, Pere Venturós del Terra de Berga i Zhou Mengxin, coxef al Somiatruites d’Igualada.