Ja s’han emès més vots pels Pressupostos Participatius de Santpedor 2018 que pels de l’any passat

93
Propostes pels Pressupostos Participatius de Santpedor 2018
Propostes pels Pressupostos Participatius de Santpedor 2018

Les votacions pels Pressupostos Participatius de Santpedor del 2018 avancen a bon ritme. A falta de dues setmanes per tancar les urnes, ja ha votat més gent que l’any passat. En concret, a dia d’avui, han votat 428 persones. Una xifra que representa el 7% d’un cens de 6.096 persones. Les dades es poden consultar al web especial que l’Ajuntament ha creat pels Pressupostos Participatius, on s’hi troba també la informació referent a les propostes presentades i el mètode de vot.

Totes 17 propostes presentades estan rebent vots. Alguns dels impulsors, de fet, estan fent campanya a través de les xarxes i els grups de whatsapp per donar a conèixer les seves propostes i arreplegat vots extra.

Val a dir que s’escolliran com a mínim una proposta de cada franja econòmica estipulada -projectes d’entre 20.000 i 30.000 euros, projectes d’entre 5.000 i 20.000 euros, i projectes de menys de 5.000 euros- fins a abarcar els 60.000 euros que l’Ajuntament destina enguany als Pressupostos Participatius. Amb tot, moltes propostes no arriben al topall de la franja econòmica en que estan enquadrades per la qual podrien sortir guanyadores més de 3 propostes.

Des de l’Ajuntament hi ha satisfacció pel ritme de votacions i recorden que tot i que el mètode de vot és telemàtic -es pot votar al web a través de qualsevol dispositiu amb internet-, aquells que tinguin dificultats amb aquest mètode poden votar a l’Ajuntament o a la Biblioteca, on se’ls donarà el suport oportú.

El període de votacions s’allargarà encara tot el mes de febrer, i el dijous 1 de març l’Ajuntament farà públics els resultats en un acte a la Capella de Sant Andreu a partir de les 19h.