Ja estan obertes les inscripcions pel ‘Bitxac’, el casal d’estiu de Santpedor

151
Nens i nenes del Bitxac de Santpedor
Nens i nenes del Bitxac de Santpedor

REDACCIÓ | L’Ajuntament de Santpedor ha obert aquesta setmana el període d’inscripcions per participar a les activitats del Bitxac 2016, el casal d’estiu municipal que organitza Santpedor per a infants i joves entre els 3 i els 16 anys. Fins el 9 de juny, les famílies interessades poden formalitzar el tràmit presencialment, a la planta baixa de l’Ajuntament, o bé a través de la web www.bitxac.santpedor.net.

Aquest any el Bitxac arranca el 26 de juny i se celebra tot el juliol. El Bitxac també programa activitats la primera setmana de setembre. El Bitxac és un programa de la regidoria de Joventut que compta amb el suport del Consell Esportiu del Bages i la Diputació de Barcelona. Durant 6 setmanes, els nens i nenes podran gaudir  d’una oferta d’activitats lúdiques i esportives plantejades com una eina d’educació en el lleure desenvolupades per l’equip de monitors i monitores que es realitza per a cada temporada.

El casal tindrà fins a 5 grups d’edat: els Xics (de 3 a 6 anys), els Petits (de 6 a 8), els Mitjans (de 8 a 10 anys), els Grans (de 10 a 13) o enguany també es farà un grup de joves (13 a 16 anys).

El casal ofereix també servei d’acollida, a partir de les 8 del matí (10 euros/setmana) i el servei de menjador en les dues modalitats habituals: menú o bé carmanyola de casa (30 euros/setmana i 15 euros/setmana, respectivament). Pel que fa als preus, la tarifa d’una setmana individual és de 55 euros, amb descomptes que s’aplicaran de forma progressiva en funció del número de setmanes contractades. Paral·lelament, s’han previst bonificacions d’un 10% per a famílies nombroses, monoparentals i en cas d’inscriure un segon germà.

El Bitxac es desenvolupa a diferents espais de la xarxa d’equipaments públics: l’Escola Riu d’Or, les piscines municipals, les pistes de tennis, el camp de futbol i Cal Llovet.