Ja no queden entrades pel Rèquiem de la Coral Escriny a l’Auditori de Santpedor

119
Coral Escriny de Santpedor a l'Auditori Convent de Sant Francesc cantant el Rèquiem de Mozart FOTO.CORAL ESCRINY
Coral Escriny de Santpedor a l'Auditori Convent de Sant Francesc cantant el Rèquiem de Mozart FOTO.CORAL ESCRINY

La Coral Escriny que enguany celebra els seus 50 anys i l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, sota la direcció de Marc Reguant, porten el Rèquiem de Mozart a l’auditori del Convent per segona vegada i novament amb totes les entrades venudes

L’auditori del Convent de Santpedor s’omplirà aquest proper diumenge per escoltar el Rèquiem de Wolfgang Amadeus Mozart en un concert multitudinari. A l’escenari una setantena de cantaires de la Coral Escriny que enguany celebra 50 anys. Els acompanyaran una vintena de músics de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 amb instrumentistes de vent que s’han sumat a la formació musical per a aquest concert. També hi haurà quatre reconeguts solistes, la soprano de Sant Joan Belen Barnaus, la mezzosoprano Eulàlia Fontova, el tenor Aniol Botines i el baix Lluís Calvet. I tots sota la direcció del santpedorenc Marc Reguant.

El concert de diumenge ja llueix el complet. Totes les entrades estan venudes, com ja va passar amb el primer concert del cicle al mes d’abril.

L’Ajuntament vol situar en el mapa de la programació cultural del Bages l’Auditori del Convent, començant amb el Cicle de Música que es va engegar al 2016. Precisament en aquest cicle, l’any passat, ja hi van intervenir per separat tant la Coral Escriny com l l’Orquestra de Cambra Terrassa 48 que enguany sumen esforços per portar el Rèquiem en aquest doble concert. El projecte compta també amb el suport d’empreses locals com són Ferrer i Catalana de Perforacions i Mas de sant Iscle que oferirà una copa als assistents en acabar el concert.