Ja hi ha guanyadors del 1r concurs Instagram de la Fira de Sant Miquel de Santpedor

133
Aquesta imatge de Montse Prado va quedar en 2a posició al concurs d'Instagram de la Fira de Sant Miquel de Santpedor 2018 FOTO: Montse Prado
Aquesta imatge de Montse Prado va quedar en 2a posició al concurs d'Instagram de la Fira de Sant Miquel de Santpedor 2018 FOTO: Montse Prado

Es van presentar un total de 74 fotos de 16 comptes d’usuaris diferents al concurs d’Instagram

Un veí de Castellnou de Bages s’ha endut el primer concurs de fotografia a Instagram que organitza l’Ajuntament de Santpedor en el marc de la Fira de Sant Miquel. Es tracta de Jose Casas Montero que ja havia visitat en diverses ocasions la Fira de Sant Miquel però que “per primera vegada vaig decidir que també hi faria fotografies”. El guanyador és un amant de la fotografia que va presentar diferents fotografies a l’edició d’enguany després de veure un cartell informatiu del concurs.
El segon premi se l’ha endut la santpedorenca Montse Prado Ramos per una imatge en blanc i negre d’un venedor tocant el violí en una parada d’olives. I el tercer premi ha anat a parar al manresà Jordi Preñanosa Serra per una imatge amb molt de color d’una parada de mèl a la plaça Gran de Santpedor.

El jurat està format per un representant de la Regidoria de Cultura, per un de la Regidoria de Comunicació i Participació, per un expert de fotografia de Santpedor i pel responsable de Comunicació. Divendres 5 es va reunir per decidir les fotografies que millor representen la fira i ahir ja es va comunicar la resolució als tres guanyadors.

Fotos guanyadores del 1er Concurs Instagram de la Fira de Sant Miquel de Santpedor: