Ja hi ha finalistes pel concurs de Música Jove de Santpedor

161
Mogambo, Orquestra Tropical i Little Pink Pig són els tres grups finalistes del concurs de música jove de Santpedor

“Little Pink Pig”, “Mogambo” i “Orquestra Tropical” són els tres grups musicals finalistes del concurs de Música Jove de Santpedor organitzat pel Lokal de la Vila. Després de ser elegits per passar a la final el passat 1 de juliol, ara queda dirimir qui serà el guanyador final. Ho sabrem el 25 de juliol en motiu del concert de l’Estiu Jove, on actuaran els tres grups i es decidirà el vencedor.

El grup “Litlle Pink Pig”, nascuts l’any passat, canten temes en català i anglès. Es defineixen com a apassionats de la música i el directe i combinen diferents estils. “Mogambo” són un grup manresà, influenciats pel reggae, l’ska i la rumba. Els seus temes són de caire alegre i festiu. I “Orquestra Tropical” és el més recent dels grups, sorgit de la unió de membres dels grups Dibs, Ressaka i Trempera. Van néixer arrel d’un concert improvisat a Manlleu la passada primavera i el seu repertori inclou temes d’ska, rumba, rock i reggae.

L’escenari del concert serà a la pista d’skate del poble. Allà, els assistents podran votar per fer guanyador el grup que més els agradi. El concert començarà a les 11 de la nit i es podrà votar fins les dues de la matinada. El grup guanyador s’endurà 500€ de premi, mentre que els finalistes n’obtindran 250.