El consistori de Sallent ja ha convocat la 5a Assemblea Municipal Oberta. La data de la reunió serà el dilluns 24 de setembre a la sala Vilà i Valentí a les 20 h.

La participació està oberta per a qualsevol sallentí que vulgui presentar una candidatura. Fins al dia 13 de setembre de 2018 qualsevol persona pot presentar al registre de l’ajuntament de Sallent dins en el termini establert.
A la pàgina web de l’ajuntament de Sallent i al registre mateix, els ciutadans poden trobar els models que els poden ajudar a presentar la proposta.

Un cop finalitzat el termini de presentació de propostes i segons el que estableix el reglament de les Assemblees Municipals, es redactarà l’ordre del dia amb els temes a debatre a l’assemblea.

Per poder assistir a l’assemblea, és necessari que els interessats s’apuntin a l’ajuntament de Sallent presencialment o a través de la forma digital e-tram fins el dia 23 de setembre de 2018, es a dir, el dia previ a la celebració de l’assemblea.

Si la ciutadania desitja preguntar qualsevol element sobre la candidatura o la inscripció a l’asistencia de l’assemblea, es pot dirigir a la regidoria de participació ciutadana.