Ja està oberta la 5a convocatoria per l’Assemblea Municipal Oberta

137

El consistori de Sallent ja ha convocat la 5a Assemblea Municipal Oberta. La data de la reunió serà el dilluns 24 de setembre a la sala Vilà i Valentí a les 20 h.

La participació està oberta per a qualsevol sallentí que vulgui presentar una candidatura. Fins al dia 13 de setembre de 2018 qualsevol persona pot presentar al registre de l’ajuntament de Sallent dins en el termini establert.
A la pàgina web de l’ajuntament de Sallent i al registre mateix, els ciutadans poden trobar els models que els poden ajudar a presentar la proposta.

Un cop finalitzat el termini de presentació de propostes i segons el que estableix el reglament de les Assemblees Municipals, es redactarà l’ordre del dia amb els temes a debatre a l’assemblea.

Per poder assistir a l’assemblea, és necessari que els interessats s’apuntin a l’ajuntament de Sallent presencialment o a través de la forma digital e-tram fins el dia 23 de setembre de 2018, es a dir, el dia previ a la celebració de l’assemblea.

Si la ciutadania desitja preguntar qualsevol element sobre la candidatura o la inscripció a l’asistencia de l’assemblea, es pot dirigir a la regidoria de participació ciutadana.